Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Karácsonyi ajándékdobozok tele vidám zoknikkal

Karácsonyi ajándékdobozok tele vidám zoknikkal

Nézd meg új termékünket a Karácsonyi ajándékdobozt tele vidám zoknikkal. Lepd meg szeretteidet vagy kollégáidat és töltsétek a Karácsonyt ezekben a szuper zoknikban. Egy munkahelyen igazán csapatépítő dolog, ha mindannyian karácsonyi zoknikat viseltek az ünnepek előtt, ezzel is ráhangolódtok a Karácsonyra és a közelgő pihenésre.

A 2021.évi újdonságaink között szerepelnek a karácsonyi zoknis ajándékdobozok, melyből 3 különböző kollekció közül választhatjátok ki a legjobbat. 

Karácsonyi ajándékdoboz #1

Mindegyik doboz 5 különböző karácsonyi mintájú zoknit rejt, melyek a 37-44 közötti mérettel lábmérettel rendelkezők lábára tökéletesen passzolnak. Az első számú karácsonyi ajándékdobozban az alábbi mintákat találjátok.

Ha szereted a Karácsonyt és szívesen viselsz az ünnepek alatt karácsonyi kiegészítőket, akkor ez az ajándékdoboz igazán jó választás. A kettes számú karácsonyi ajándékdobozban az alábbi mintákat találjátok.

Kiváló választás lehet, ha munkahelyeden egy vidám csapat dolgozik és ezekben a zoknikban töltitek a decemberi ünnepek előtti munkanapokat. A hármas számú karácsonyi zoknis ajándékdobozban pedig az alábbi mintákat találjátok.

A termékeket az Ajándékdobozok menüpontra kattintva tudjátok megvásárolni illetve ha szereted a karácsonyi mintájú vidám zoknikat, akkor nézd meg kínálatunkat a Karácsonyi mintás zoknik menüpontra kattintva.

Ha bármilyen kérdésed van, akkor keress minket a Kapcsolat menüpontban és segítünk a választásban. Köszönjük az eddig bizalmatokat. Nagyon jól esik Nekünk, hogy már most ennyien szeretitek a termékeket.

Az oldal tetejére