Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Déméter Alapítvány és a VidámZokni

Déméter Alapítvány és a VidámZokni

A Déméter Alapítvány pár hónapja megkeresett minket, hogy hozzá tudnánk-e járulni, hogy a tanévzáró ünnepségen egy kis vidámságot is bele tudjanak csempészni ezeknek a csodás gyermekek ajándékai közé.

Természetesen nem volt kérdés, hogy szeretnénk segíteni.

Kedves Vásárlóink!

Pár mondatban szeretnénk bemutatni a Déméter Alapítványt és munkájukat:

Déméter a görög mitológiában Földanyát jelenti, amely a nehéz időkben is táplálja a reményt a jobbra és az új élet születésére.

Az őssejt-transzplantáción átesett kisbetegek szüleinek életmentő ereje van, és a állandó jelenlétükkel és biztonságot nyújtó szeretetükkel óriási mértékben járulnak hozzá gyermekük gyógyulásához. Az alapítványnál hisznek a szülők gyógyító közelségében, ezért lett a nevük Déméter Alapítvány.

Miután a csontvelő-transzplantáción átesett gyerekek elhagyhatják a kórházat, viszont továbbra is gyakori orvosi ellenőrzésre van szükségük, ezért szüleikkel a kórház területén lévő Déméter Házba költöznek, és otthonos körülmények között tudják tölteni hétköznapjaikat, tanuljanak, játsszanak.

 

Ha szeretnél segíteni, hogy tovább tudjanak fejlődni és még otthonosabbá tenni a házat a gyerekeknek megteheted az alábbi módokon:

 

Tárgyi adomány: megnyitott a Gyöngy-ház az alapítvány Terápiás központja, a kertet viszont még szépíteni kell.

 https://demeterhaz.hu/kivansaglista

 

Telefonos támogatás: 500 ft-os hívással is támogathatod Őket. 13600-as telefonszámon a 79-es kód beütésével vagy sms-el a 13600-as számra elküldött 79-es szöveggel.

 

Adód 1%-ával: az adószámuk 18256110-1-43.

https://demeterhaz.hu/2019/03/08/szja-1-felajanlasa-3-egyszeru-lepesben-tamogasd-te-is-a-demeter-alapitvany-munkajat-2/

Íme néhány kép a tanévzáróról:

 

Az oldal tetejére